Kosten van verzending / bezorging

 

Verzending / bezorging binnen Nederland is mogelijk. Vanwege de aard van het product is correcte verpakking en transport van groot belang. Grotere terracotta producten bezorgen wij zelf of geven wij uit handen aan een deskundig transporteur. Er wordt dan tevoren met u contact opgenomen.

 

 

De berekening van de verpakkings-, verzend- / bezorgkosten gebeurt a.d.h.v. de grootste afmeting (diameter of hoogte) van het grootste bestelde produkt en is voor Nederland als volgt:

 

 -Laag tarief: o.a. beschermhoezen, 4,95 euro (PostNL / DPD)

– Categorie 1: klein aardewerk t/m 30cm alsmede al het gastronomisch aardewerk: 8 euro verpakkings- / verzendkosten, ongeacht het aantal artikelen (PostNL / DPD / DHL).

– Categorie 2: grootste terracotta product is niet groter dan 50cm en weegt niet meer dan 20kg: 14 euro verpakkings- / verzendkosten, ongeacht het aantal artikelen (PostNL / DPD / DHL / Transmission).

– Categorie 3: aardewerk groter dan 5ocm of meer dan 20kg: 36 euro verpakkings- / verzendkosten, ongeacht het aantal artikelen (eigen bezorgdienst / Jos Dusseldorp Transport / HST-Transmission). 

– Voor orders boven de 300 euro is bezorging gratis.

 

 

De kosten voor verzending naar België, Luxemburg en Duitsland

 

– Categorie 1: klein aardewerk t/m 30cm alsmede al het gastronomisch aardewerk: 16 euro verpakkings- / verzendkosten, ongeacht het aantal artikelen (PostNL / DPD).

– Categorie 2: aardewerk t/m 50cm: 36 euro verpakkings- / verzendkosten, ongeacht het aantal artikelen. 

– Categorie 3: aardewerk groter dan 50cm: 50 euro verpakkings- / verzendkosten, ongeacht het aantal artikelen. 

 

 

ps.: bij zeer grote producten / aantallen kunnen andere verzendkosten gelden, hier wordt dan een “offerte op maat” gemaakt. Dit geldt ook voor het geval  er meer gewenst is dan bezorging tot aan de voordeur.

 

Zelf ophalen (op afspraak) is ook mogelijk, echter niet alle producten zijn in Beltrum aanwezig.

 

Uw bestelling zal, indien op voorraad, binnen 1 week verzonden worden.

 

=> Bedenk dat de transporteur aan de voordeur bezorgt. Hij helpt niet mee met uitpakken of naar boven brengen. Ook het verpakkingsmateriaal (bijvoorbeeld een pallet) wordt niet door de transporteur mee teruggenomen / opgeruimd. Indien u deze service wenst dan svp tevoren aangeven, hier zijn kosten aan verbonden + de bezorgtijd kan toenemen (bijv. vanwege 2-mans bezorging)

 

ps: in het algemeen geldt dat handgemaakte terracotta producten wel enige variatie in vorm (afmeting) en kleur/tint kennen, zeker indien het gaat om gedraaid aardewerk (Kreta, Tunesië).