Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Uw E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Uw bericht wordt pas zichtbaar nadat we het beoordeeld hebben. We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
28 berichten.
Karen Vogelzang Karen Vogelzang uit Kootwijkerbroek schreef op 23 mei 2024 om 1:47 pm
Bijzonder mooie pot gekocht bij de terracotta specialist. Deze is snel geleverd door een vriendelijke meneer die hem zelfs netjes op de plek heeft gezet. We zijn er blij mee, bedankt!
Paul Paul uit Oisterwijk schreef op 14 mei 2023 om 3:01 pm
Prachtige potten en een superservice. Een pot op nabestelling zelfs op zondag nog gebracht!
Charlotte Charlotte uit Amsterdam schreef op 16 maart 2021 om 2:42 pm
Bijzonder vlotte service. Nadat de twee terracotta waren afgeleverd bleken zij muurvast in elkaar geschoven. Nog dezelfde! avond kwam er iemand langs om dit in orde te maken Wat een ongekende service naast de zeer ruime keuze op de website. Mijn volgende potten komen hier zeker weer vandaan!.
Ineke Ineke uit Haarlem schreef op 8 maart 2021 om 4:36 pm
Ik had 2 prachtige potten besteld en deze werden snel geleverd. Alleen bleken het niet het type te zijn wat ik besteld had. Heb meteen een mail gestuurd en kreeg ook direct bericht terug met excuus en dat ze omgeruild zouden worden. Een week later de ruil en de prachtige potten staan al in de tuin! Complimenten voor de prima service!!
Stephan Stephan uit Overloon schreef op 20 augustus 2020 om 5:59 pm
Voor de tweede maal een pot besteld bij terracottaspecialist. Mijn citroenplant had een ruimere pot nodig, zijn oude pot werd wat klein. Zeer mooie en kwalitatieve potten. Ook de bestelling verliep vlot en vlekkeloos. Pot stond dag na bestelling netjes bij de achterdeur (zoals ik had aangegeven bij mijn bestelling). Geweldig! Mijn volgende pot bestel ik hier zeker weer. Bedankt!
Ingrid Schanstra Ingrid Schanstra uit Ommen schreef op 14 mei 2020 om 5:57 pm
Mijn wandpotten zijn fantastisch!, Snel geleverd en heel goed ingepakt. Ik kom gauw een keer bij jullie kijken en veel dank! Gr Ingrid Schanstra.
Peter Vijverberg Peter Vijverberg uit Woerden schreef op 7 mei 2020 om 9:47 am
Prachtige potten en potjes. Snel geleverd. We zijn er blij mee, zeker nu we voorlopig niet naar Toscane kunnen.
Jeanine van Lawick Jeanine van Lawick uit Oegstgeest schreef op 19 april 2020 om 11:37 am
Ik heb de terracotta bloempotvoetjes (9 stuks) in goede orde ontvangen. Zeer snelle levering en zorgvuldig verpakt. Uitstekende service. En mooie producten. Heel hartelijk dank. Vriendelijke groet, J. Van Lawick
Hans Hans schreef op 11 juli 2019 om 2:15 pm
Mijn bestelling is in goede orde ontvangen. Het was zeer degelijk verpakt en de schaal en schotels voldoen aan de verwachting. Bedankt en groeten.
Harm Harm schreef op 6 juli 2019 om 2:19 pm
Super service, ik heb hem zojuist ontvangen, dank!
karin karin schreef op 1 juni 2019 om 4:22 pm
Planten pot van 60 cm met een onderschaal van 70 cm in terracotta... Prachtig in de woonkamer!
Ton de Graaf Ton de Graaf uit Leidschendam schreef op 28 mei 2019 om 7:50 pm
Had de bestelling [ 6 bloempot pootjes] binnen 2 dagen binnen ben er heel blij mee. Zijn nog mooier als ik dacht dat ze waren. Bedankt
Esther Uum Esther Uum schreef op 21 april 2019 om 12:06 pm
Gisteren een bestelling geplaatst voor twee potten en tot onze grote verbazing stonden de potten vanochtend al voor de deur, op Paaszondag! We hadden ook nog een sms gekregen. Heel erg bedankt voor deze geweldige service!
Beheerdersantwoord van: Pieter-Paul Schiphorst
Dit was wel uitzonderlijk, normaal gesproken garanderen wij wel levering binnen 2 weken (bij producten die op voorraad zijn). TerracottaSpecialist
Richarda Joppe Richarda Joppe uit Maassluis schreef op 7 maart 2019 om 6:15 pm
Vandaag 2 prachtige potten ontvangen. Een lust voor het oog, geweldig mooie kwaliteit. Hele snelle levering. Zeker nog een keer bestellen.
Luisa Collewijn Luisa Collewijn uit Amersfoort schreef op 9 mei 2018 om 12:34 pm
De twee bestelde potten zijn vandaag keurig heelhuids afgeleverd en de tuin in gebracht - wat erg fijn is, want ze zijn zwaar. Alles binnen een week na bestelling. Wat zijn ze mooi! Ik ben blij met deze aanwinst en kom hier hopelijk nog eens terug.
Loes Loes schreef op 26 maart 2018 om 9:55 am
Hartelijk dank voor de prachtige potten en schalen. Toch spannend als je ze niet in het echt gezien hebt. En ook de bezorging en hoe goed alles ingepakt was. Fantastisch!
Josephine Josephine schreef op 3 augustus 2017 om 5:58 pm
Een geweldig mooie pot! Perfecte levering met aardige mensen bovendien. Hartelijk dank en vriendelijke groeten, Josephine
Marc Marc schreef op 1 augustus 2017 om 6:49 pm
....Heb al eerder gekocht (DB 45cm) en ik ben erg tevreden over de laatste bestelling, prachtig mooie pot :-). Ik bestel daarom nu een Vaso Lisio Imprunetino.....
Audrey en Christian Audrey en Christian uit Weesp schreef op 26 april 2017 om 2:34 pm
Een uitstekende service. Een snelle levering door een behulpzame vriendelijke man. Er wordt meegedacht om de juiste maat te kiezen. Ik ben heel blij dat ik mijn mooie potten via deze site heb besteld. Ik zal het iedereen aanraden.
Anja Anja uit Brugge schreef op 16 maart 2017 om 8:17 pm
Beste Pieter-Paul, Super, factuur goed ontvangen. Hartelijk dank voor de snelle service en zijn zeer tevreden over de potten. Dank en nog een prettige avond!