Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Uw E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Uw bericht wordt pas zichtbaar nadat we het beoordeeld hebben. We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
20 berichten.
Hans Hans schreef op 11 juli 2019 om 2:15 pm:
Mijn bestelling is in goede orde ontvangen. Het was zeer degelijk verpakt en de schaal en schotels voldoen aan de verwachting. Bedankt en groeten.
Harm Harm schreef op 6 juli 2019 om 2:19 pm:
Super service, ik heb hem zojuist ontvangen, dank!
karin karin schreef op 1 juni 2019 om 4:22 pm:
Planten pot van 60 cm met een onderschaal van 70 cm in terracotta... Prachtig in de woonkamer!
Ton de Graaf Ton de Graaf uit Leidschendam schreef op 28 mei 2019 om 7:50 pm:
Had de bestelling [ 6 bloempot pootjes] binnen 2 dagen binnen ben er heel blij mee. Zijn nog mooier als ik dacht dat ze waren. Bedankt
Esther Uum Esther Uum schreef op 21 april 2019 om 12:06 pm:
Gisteren een bestelling geplaatst voor twee potten en tot onze grote verbazing stonden de potten vanochtend al voor de deur, op Paaszondag! We hadden ook nog een sms gekregen. Heel erg bedankt voor deze geweldige service!
Admin-antwoord door: Pieter-Paul Schiphorst
Dit was wel uitzonderlijk, normaal gesproken garanderen wij wel levering binnen 2 weken (bij producten die op voorraad zijn). TerracottaSpecialist
Richarda Joppe Richarda Joppe uit Maassluis schreef op 7 maart 2019 om 6:15 pm:
Vandaag 2 prachtige potten ontvangen. Een lust voor het oog, geweldig mooie kwaliteit. Hele snelle levering. Zeker nog een keer bestellen.
Luisa Collewijn Luisa Collewijn uit Amersfoort schreef op 9 mei 2018 om 12:34 pm:
De twee bestelde potten zijn vandaag keurig heelhuids afgeleverd en de tuin in gebracht - wat erg fijn is, want ze zijn zwaar. Alles binnen een week na bestelling. Wat zijn ze mooi! Ik ben blij met deze aanwinst en kom hier hopelijk nog eens terug.
Loes Loes schreef op 26 maart 2018 om 9:55 am:
Hartelijk dank voor de prachtige potten en schalen. Toch spannend als je ze niet in het echt gezien hebt. En ook de bezorging en hoe goed alles ingepakt was. Fantastisch!
Josephine Josephine schreef op 3 augustus 2017 om 5:58 pm:
Een geweldig mooie pot! Perfecte levering met aardige mensen bovendien. Hartelijk dank en vriendelijke groeten, Josephine
Marc Marc schreef op 1 augustus 2017 om 6:49 pm:
....Heb al eerder gekocht (DB 45cm) en ik ben erg tevreden over de laatste bestelling, prachtig mooie pot :-). Ik bestel daarom nu een Vaso Lisio Imprunetino.....
Audrey en Christian Audrey en Christian uit Weesp schreef op 26 april 2017 om 2:34 pm:
Een uitstekende service. Een snelle levering door een behulpzame vriendelijke man. Er wordt meegedacht om de juiste maat te kiezen. Ik ben heel blij dat ik mijn mooie potten via deze site heb besteld. Ik zal het iedereen aanraden.
Anja Anja uit Brugge schreef op 16 maart 2017 om 8:17 pm:
Beste Pieter-Paul, Super, factuur goed ontvangen. Hartelijk dank voor de snelle service en zijn zeer tevreden over de potten. Dank en nog een prettige avond!
terracotta terracotta uit Brugge schreef op 16 maart 2017 om 8:16 pm:
Beste Pieter-Paul, Super, factuur goed ontvangen. Hartelijk dank voor de snelle service en zijn zeer tevreden over de potten. Dank en nog een prettige avond!
Peter Peter uit Baarn schreef op 11 december 2016 om 12:27 pm:
Heel hartelijk dank voor de geweldige service !!! Service op deze manier maak je niet vaak mee Inmiddels hebben we de plant in de nieuwe pot gezet ( de oude pot was omgewaaid in de storm en aan gruzelementen). Hartelijk dank.
Jan Jan uit Terneuzen schreef op 23 september 2016 om 12:14 pm:
Weer een stel zeer mooie potten. Zeer goed verpakt en snel geleverd. Bedankt!!
Jan Jan uit Eindhoven schreef op 31 mei 2016 om 10:30 am:
Dank voor de service en snelle aflevering van de terracotta " the bottle Netjes verpakt en ongeschonden bij mij afgeleverd En het is ook nog een zeer mooie product. Jan groet
Eugene Eugene uit Nederland schreef op 15 april 2016 om 6:48 am:
Na aankoop 2 mooie Toscaanse potten: Bedankt , we zijn er super blij mee Staat prachtig ?
Marja Marja schreef op 26 februari 2016 om 8:43 pm:
goedenavond ik wil laten weten dat de potten in mijn bezit zijn dank voor de zorgvuldige en snelle levering hiervan
Monique Monique schreef op 26 februari 2016 om 8:37 pm:
Ik heb mijn bestelling vanochtend al heelhuids mogen ontvangen, en ik vind alle items stuk voor stuk echt prachtig. Heel erg fraai. Ik zou heel graag nog meer bij je willen kopen, maar helaas, geen plaats. Mogelijk koop ik volgend jaar wel nog via jouw webshop zo’n grote hoge vierkante Toscaanse terracotta pot om buiten naast mijn voordeur neer te zetten. Maar voorlopig heb ik nog even andere prioriteiten qua ‘huis-inventaris’ na mijn recente verhuizing. Veel dank voor de snelle verzending, maar vooral voor de werkelijk sublieme verpakking Het heeft me nog de nodige tijd gekost om alles voorzichtig uit te pakken, ik neem dan ook aan dat het inpakken nog een hele klus moet zijn geweest. Tot slot: ik zal de naam van je webshop zeker doorgeven aan vrienden van me die wél in het bezit zijn van een grote tuin/loggia/groot terras. Verschil moet er zijn, nietwaar....
Hans Groener Hans Groener uit Wijchen schreef op 16 december 2015 om 1:37 pm:
Gefeliciteerd met de vernieuwde website en het gastenboek. Mooi, die "Vasi Ornati". Wij zijn nog steeds heel blij met onze "Vaso Imprunetino Festonato" (met Italiaanse kruiden) en de Tunesische amfora als decoratie bij het tuinhuisje. De kruik dient nog steeds als dankbare paraplubak 😉 Groet uit Wijchen en tot snel!